Besase on palveleva paloturvallisuusyritys

Puhuuko palosammutusjärjestelmän toimittajasi ihmeellistä koodikieltä?

Hädän hetkellä tavoitettu laitetoimittajan edustaja ohjaa sinut ottamaan yhteyttä ilmoituksensiirtojärjestelmän toimittajaan. Paljon sammutuspisteitä katossa. Kallis systeemi. Puheluja sinne ja tänne. Apua ja opastusta ei kuitenkaan löydy ongelmatilanteeseen.

Meillä on kattava asennusverkosto ja insinöörejä töissä, jotka ymmärtävät mistä paloturvallisuusjärjestelmästä kokonaisuutena on kyse. Opastamme huoltomiestäsi. Emme kunnioita raja-aitoja järjestelmien välillä vaan pyrimme hakemaan ratkaisun vaikka vika lopulta olisikin sähköissä, puhelinpiuhoissa tai hälytysjärjestelmässä.

Paloturvallisuusyritykseksi olemme outo lintu. Teemme erikoisia ratkaisuja, kuten jos asiakkaalle sopii mielestämme paremmin kilpailijan sammutusjärjestelmä niin autamme asiakasta hankkimaan sen. Emme myöskään usko olevamme kaiken alan ammattilaisia, vaan rohkeasti käytämme historiallisissa kohteissa ulkopuolista palkattua museorakennuksen ammattilaista. Hänen tehtävänään on varmistaa ettemme tee tilaan sopimattomia rakenneratkaisuja.

Palvelu on avainsanamme. Me emme jätä asiakastamme pulaan. Ilmaisia emme ole ja ilmaiseksi emme töitä tee. Mutta voit luottaa siihen, ettet ole järjestelmäsi kanssa yksin, kun kaikki asiat eivät menekään niin kuin on suunniteltu.

Vankkaa kokemusta jo vuodesta 2010 alkaen. Yritys on nuori, mutta työntekijöillämme on vankka kokemus alalta. Kokemuksestamme kertoo se, että meidät löytää Turvatekniikka keskus Tukesin listoilta sprinkleri-, vesisumu- ja kaasulistoilta. Koulutuksen, alan tutkintojen ja viranomaisten mukaan olemme päteviä. Samoin kaikki asentajamme ovat vuosia tehneet alan asennustöitä.

  • SA S Sprinklerilaitteistot
  • SA V Muut sammutuslaitteistot (mm. korkea- ja matalapaineiset vesisumusammutusjärjestelmät)
  • SA K Kaasusammutinlaitteistot

Emme kuitenkaan usko siihen, että pelkkä alalla toimiminen olisi riittävä pätevyys nyt tai tulevaisuudessa. Uskomme siihen, että nöyrällä asenteella asiakasta kuunnellen, uutta tietoa hankkimalla ja ennen kaikkea jatkuvalla kouluttamisella pysymme alamme parhaimmistossa.