Tuotteet ja palvelut

Besase Oy on toimittajariippumaton yritys

Olemme järjestelmä- ja laitetoimittajariippumaton yritys. Emme ole sitoutuneet toimittamaan vain omaa tai yhden valmistajan tuotetta. Meidän tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa valita juuri parhaiten asiakkaalle sopivin järjestelmä tai palvelu. Lähtökohtana on asiakas ja asiakkaan paloturvallisuustarpeet.

Automaattiset palosammutusjärjestelmät

Besase Oy valikoimasta löytyy kaikki sammutusjärjestelmät, sprinkleri-, korkea- ja matalapaineinen vesisumujärjestelmä, kaasu- ja aerosolijärjestelmät. Meillä on Turvatekniikan keskuksen Tukesin vaatimat pätevyydet SA A, SA V  ja SA K järjestelmiin.

  • SA S Sprinklerilaitteistot
  • SA V Muut sammutuslaitteistot (mm. korkea- ja matalapaineiset vesisumusammutusjärjestelmät)
  • SA K Kaasusammutinlaitteistot

Huollot, ylläpitopalvelut, suunnittelu, konsultointi, asennus ja projektijohto. 

Tarjoamme sekä yksittäisiä huoltoja että huoltopalveluja. Suunnittelemme, laadimme kilpailutusmateriaalia ja konsultoimme. Asennamme ja huolehdimme projektijohdosta.

Tuotteet

Laaja valikoima eri valmistajien tuotteita. Alkusammutusvälineitä, kuten käsisammuttimia ja sammutuspeitteitä. Veneiden moottoritilojen suojauksesta teollisuuskiinteistöiden sammutusjärjestelmiin. Jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva tuote ja jos ei löydy, niin haemme ratkaisun maailmalta.